Valmennus

PIENRYHMÄVALMENNUS

Trainingstorm pienryhmävalmennus on sinulle, joka haluat lisää energiaa elämääsi, kohottaa kuntoasi, parantaa suorituskykyäsi ja edistää kokonaistavaltaista hyvinvointiasi.  Pienryhmävalmennuksessa pääset kohti omia tavoitteitasi ammattivalmentajan opastuksella ja ryhmän kannustuksella.

Teemme treeneissä monipuolisesti perinteistä voimaharjoittelua, erilaisia kuntotreenejä ja HIIT tyylisiä intervallitreenejä. Keskitymme harjoittelussa tarkasti tekniikkaan – valmentajan avulla harjoittelusi on turvallista sekä tehokasta.

Katso lisätietoja vamennuksesta alapuolelta, ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä valmennus sopisi sinulle parhaiten!

Lisätietoja

UUSI TREENIKAUSI STARTTAA 13.1.2024!

Pienryhmävalmennus 2024

PERSONAL TRAINING

TrainingStorm tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta yksilöohjausta. Kun haluat yksilövalmennusta omien tavoitteidesi edistämiseen, painonpudotukseen tai kehonkoostumuksen muokkaamiseen, tavoitekeskeiseen harjoitteluun tai kilpalajin oheisharjoitteluun, erilaisten vammojen kuntoutukseen, kuntosaliharjoitteluun, kestävyysharjoitteluun tai esimerkiksi kehonpaino tai streetworkout harjoitteluun, ota yhteyttä ja luodaan sinulle yksilöllinen valmennuspaketti.

Valmennus perustuu luottamuksellisuuteen sekä turvalliseen ja tavoitteitasi tukevaan harjoitteluun. Ohjelma rakennetaan yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Löydämme yhdessä sinulle oikeat liikuntalajit, toimivan ohjelman ja tavoitteitasi tukevan ruokavaliototeutuksen.


Valmennuspakettien hinnat:
2 tapaamista / kk 235 €
4 tapaamista / kk 295 €
Ravintovalmennus alk. 150 € / kk
Myös yksittäiset ohjaustapaamiset onnistuvat.
Hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n.

ETÄVALMENNUS

Etävalmennus sopii esimerkiksi sinulle, joka asut kauempana tai elämäntilaanteesi vaatii luovaa ajankäyttöä ja haluat ravintovalmennusta tai tukea harjoitussuunitelman rakentamiseen. 

Etävalmennus sisältää alkuhaastattelun ja -kartoituksen puhelimen tai videon välityksellä, etäohjauksen sovitulla tavalla ja sovitulle ajanjaksolle sekä harjoitusohjelman ja/tai ravinto-ohjelman. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva etävalmennuspaketti sinulle

20230802_194512

FYSIIKKAVALMENNUS SEUROILLE JA JOUKKUEILLE

TrainingStorm tekee yhteistyötä eri lajien urheilujoukkueiden ja seurojen kanssa. Monipuolisella, suorituskykyä ja fysiikkaa tukevalla harjoittelulla edistetään urheilijan kehittymistä, ohjataan turvalliseen harjoitteluun ja vähennetään loukkaantumisriskiä. 

Kysy lisää fysiikkavalmennuksesta seuroille ja urheilujoukkuille!