Yrityksille

Työhyvinvointi ja ergonomia

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Työhyvinvointiin panostaminen näkyy niin kilpailukyvyssä, työnantajamielikuvassa kuin tehokkuudessa ja tuloksessa. TrainingStorm tarjoaa yrityksille erilaisia palveluja työhyvinvoinnin kehittämiseen, tyky-päivien ohjelmointiin ja ergonomiaan.

IMG_20221208_150453_273
TYHY-PÄIVÄT

Ota yhteyttä kun suunnittelet henkilöstön Tyhy-päivää, niin suunnitellaan päiväänne sopiva aktiviteetti esimerkiksi ravintovalmennuksen, kehonhuollon ja rentoutuksen, yhteisen treenin tai vaikka Frisbeegolfin parissa.

KEHITYSMATKA TIIMIN KANSSA

Ota yhteyttä ja suunnitellaan tiimillenne ikimuistoinen kehitysmatka vaikka Suomen pohjoiseen tai Indonesian Balille - sopivasti työyhteisön kehittämistä, omia ajankohtaisia aiheitanne sekä sporttia!

TYÖHYVINVOINTI KARTOITUS

Onko yrityksenne työhyvinvoinnin tilaa selvitetty? Kehittäminen lähtee siitä, että ymmärretään nykytila.
Ota yhteyttä, niin autamme rakentamaan yrityksellenne työhyvinvointi kartoituksen, jonka pohjalta luodaan yhdessä suunnitelma työhyvinvoinnin kehittämiseksi.

ERGONOMIA

Olemme ErgoFinland jälleenmyyjä. Ota yhteyttä - autamme mielellämme suunnittelemaan teille toimivia ratkaisuja ergonomiaa tukeviin työpisteisiin.